De kleine kabel

De kleine kabel (ook wel 2.0 genoemd) is de miniatuurversie van de grote kabel. Hier worden privélessen en sessies met een opblaasband aangeboden.

Als je op zoek bent naar een manier om vertrouwd te raken met wakeboarden of gewoon de kans wilt hebben om plezier te hebben met een leuke en toegankelijke activiteit, aarzel niet en boek jouw sessie op de kleine kabel!

De lessen worden één-op-één gegeven, de operator is uitgerust met een walkie-talkie die direct verbonden is met de helm. Op deze manier kan hij op afstand coachen en je al zijn beste adviezen geven!

De snelheid van de kabel is aanpasbaar: wanneer je valt, wordt de handle naar je toegetrokken zodat je zo gemakkelijk mogelijk kunt herstarten.

Als je op zoek bent naar een activiteit die voor iedereen geschikt is, gooi dan een blik op onze opblaasband. Direct aan het kleine kabeltje bevestigd, race je over het meer!

Gesleepte boei

Ben je op zoek naar een toegankelijke en superleuke activiteit? De gesleepte boei is precies wat je nodig hebt! Vast gemaakt aan de kleine kabel, is het de ideale activiteit voor jong en oud!

Accroche-toi et fonce à travers les vagues !

Privélessen

Je zou graag willen beginnen met wakeboarden? Dan is de kleine kabel de activiteit die je nodig hebt!

Als je een privéles neemt, heb je toegang tot een toegewijde coach uitgerust met een walkie-talkie. Hierdoor kan hij al zijn beste adviezen rechtstreeks in je helm fluisteren!

Play Video

Zaterdag/zondag/feestdagen : 14u -18u

De tarieven voor de kleine kabelbaan zijn inclusief materiaalverhuur.

Neem ook eens een kijkje naar onze andere activiteiten.

Spellenbar

Gigantische peddel

Bubble foot

Eat ’n Spin

De drijvende eilanden

Peddelplank

Skatepark

Gesleepte boei

Escape game :
House under the dam

Escape game:
Extreme room

Barbecues cook it yourself

Skimboard

Kids sessions

Dames sessies

De kleine kabel

Xtrem Tower

Aquapark

De grote kabel