Ledenzone

Hallo!

Als je deze woorden leest, ben je misschien op zoek naar informatie om lid te worden (je bent op de juiste plek, gewoon een beetje verder naar beneden 😉 of misschien ben je al lid, dan welkom in de Musicride-ledengemeenschap 🙂

Musicride is een watersportclub erkend door de FFSNW (Fédération Francophone de Ski Nautique et de Wakeboard), wat je verzekert voor het beoefenen van watersporten over de hele wereld tot 31 december van het lopende jaar.

OM LID TE WORDEN is het heel eenvoudig: Je kunt je lidmaatschapsbijdrage van €65 betalen aan de balie wanneer je naar de Spin komt of per overschrijving naar Musicride vzw op rekening BE12 3630 4189 9592 – mededeling: lidmaatschap + lopend jaar + voornaam en achternaam van het lid.

Bij de Spin kun je een prepaid-account aan de bar hebben waarmee je 10% korting krijgt op drankjes. In de winkel heb je ook een basis korting van 10%.

In dit gebied kun je je sessies reserveren en meteen profiteren van het ledentarief. Je hebt ook toegang tot producten en diensten die zijn gereserveerd voor leden, zoals de zonsondergangssessie op sommige avonden vanaf 20.00 uur (wanneer de kabel voor het grote publiek sluit 🙂 ) tot zonsondergang. Je hebt ook de mogelijkheid om de 2.0 zonder instructeur te huren.

Als lid van Musicride profiteer je ook van kortingen bij sommige van onze partners zoals BillyWake en Mega Fun House Boardshop.

Je hebt toegang tot abonnementsformules, bepaalde evenementen gereserveerd voor leden,…

Je zult de nieuwsbrief van Musicride ontvangen om op de hoogte te blijven van dit alles 😉

Tot snel op het water!

Reserveringen tegen het ledentarief

Ben je jonger dan 18 en geïnteresseerd in competitie?

Bekijk dan ons voorbereidingsprogramma !

Ledentarieven

Lidmaatschap: €65/jaar (geldig tot 31/12 van het lopende jaar)

2.0*
Prijs
15 minuten
17,50€
30 minuten
35,00€
1 uur
65,00€

*De prijs is exclusief instructeur/piloot en de piloot moet lid zijn.

Onze partners