Praktische informatie

Algemeen uurrooster

Zaterdag/zondag/feestdagen : 14u -18u

Waar spreken we af?

Carte interactive du parc the spin
Het is een sleeplift (zoals in de bergen) die in een lus over het water is gespannen. De stalen staven zijn vervangen door touwen en de zitplaatsen door houten stukken die men in de hand houdt.Dit systeem maakt de beoefening van watersporten mogelijk zoals waterskiën, wakeboarden, kneeboarden en wakeskaten.
Het wordt sterk aanbevolen om te reserveren, maar het is altijd mogelijk om ter plaatse te betalen zonder reservering (onder voorbehoud van beschikbare plaatsen, personen met een reservering hebben voorrang).
JA, nat voor nat… 😉 en de ervaring is des te beter (minder mensen, minder wachttijd,…). Bij onweer stoppen we de activiteit voor de benodigde tijd (de skipassen worden verlengd met de duur van de stop). We zijn gesloten bij vorst of droogte.
Neem je zwembroek, handdoek en douchegel mee, wij zorgen voor de rest! De verplichte uitrusting (reddingsvesten) en de introductiematerialen zijn gratis beschikbaar op de vertreksteiger (behalve voor de kleine kabel). De wetsuits, de “sport” uitrusting en de testboards zijn te huur.
Ja! Je moet lid worden van de Musicride Club. Vraag de informatie hiervoor bij de receptie of stuur je verzoek naar info@thespin.be. Er is een jaarlijkse contributie van € 65,- verschuldigd en daarna heb je toegang tot gereduceerde tarieven, abonnementen, sessies die alleen voor leden zijn gereserveerd en tal van andere voordelen bij The Spin… en vooral, je bent verzekerd voor het beoefenen van wakeboarden over de hele wereld!
The Spin heeft een grote parkeerplaats voor auto’s en bussen. Motor-/fietsenparkeerplaatsen zijn beschikbaar binnen het terrein. Mensen met een beperking en gasten die verblijven in de accommodatie (1 voertuig/kamer) mogen parkeren op de privéparkeerplaats binnen het terrein.
Ja, aan een riem of met een muilkorf indien nodig.