Escape games

Een escape game is een levensgroot ontsnappingsspel dat in teams van 2 tot 5 spelers wordt gespeeld. Lukt het jullie om de raadsels en puzzels op tijd op te lossen? 60 minuten op de klok, daar gaan we! In de Lock’n Spin zijn er 2 zalen, het is mogelijk om in beide zalen tegelijk te spelen als uw groep uit meer dan 5 personen bestaat… NIVEAU van de escape games in de Lock’n Spin: 3/5 (beginners)
Je bent in het huis van je grootvader in de jaren 80 (toen de dam gebouwd werd). De dam is gebouwd, de meren zijn gegraven, de poorten de dam worden vrijgegeven om de meren te vullen…  Over 60 minuten zal het huis onder water staan en is er geen uitweg meer! Zal je de alle puzzels kunnen oplossen om ongedeerd uit het huis te komen?
Jij en je vrienden zijn opgeroepen door de regering omdat jullie extreme atleten zijn. De regering is aan het rekruteren voor een top geheime missie! Dit is een eerste stap om je vaardigheden te testen om een geheim agent te worden… Over 60 minuten, zal er geen zuurstof meer in de kamer zijn! Zul je het aankunnen?

Prijzen

2 pers.
3 pers.
4 pers.
5 pers.
35€/p
30€/p.
25€/p
22€/p.

FAQ

Wij raden 10 jaar onder begeleiding en 14 jaar zonder begeleiding aan, zodat iedereen helemaal van het spel kan genieten.

Nee, het is een team logica spel 😉

Nee, maak je geen zorgen, het blijft een spel, alles is fictief 😉

Nee, wij zorgen voor alles!

In dat geval moeten 2 kamers voor 3 personen worden gereserveerd. De 2 spellen kunnen samen gespeeld worden (afhankelijk van beschikbaarheid)

Réserver un escape game