De grote kabel

De cablepark

De grote kabel of het 5.0-systeem is een lus van 620 meter. Tot 25 personen kunnen tegelijkertijd van het varen genieten! Je neemt een pakket voor een uur of twee. Elke keer als je valt, kom je terug naar het startponton (dat geeft een kleine pauze aan je spieren 😉 Ons advies: Eerst leer je de machine kennen op een knieplank (of kneeboard). Dan voeg je de balans toe met de waterski’s. Tenslotte begin je met de zijwaartse start op een wakeboard of wakeskate. Als je dit onder de knie hebt, ben je vrij om sprongen en glijpartijen te gaan proberen op de hindernissen die je aan beide kanten van het parcours ziet. In dit stadium is het dragen van een helm verplicht!

Neem ook een kijkje aan onze andere activiteiten !

De kleine kabel

Aquapark

Play Video

Prijzen

Inbegrepen in de prijs: toegang tot de waterskibaan, veiligheidsmateriaal (helm en verplichte zwemvest) en initiatiemateriaal (keeboard en waterski’s) Niet inbegrepen in de prijs: wetsuit en wakeboard (zie materiaal verhuur)
1 uur
2 uur
pakket
22,00€
30,00€
Privee huur van de skilift*
300,00€
500,00€
*Enkel buiten de openingsuren

Materiaal verhuur

1 uur
2 uur
Wetsuit
6,00€
8,00€
Wake plank
8,00€
11,00€
Testboards (pro models van het jaar)*
12,00€
18,00€
*Verplicht om op de obstakels te gaan en eerder bedoeld voor een gevorderd publiek 😉 Veiligheidsvest, helm en basisuitrusting (ski’s, kneeboards) inbegrepen

De obstakels

module the spin the pipe
The pipe
module the spin teta
Téta
module the spin nos
Nos
module the spin streetseries
Street series
module the spin straightbox
Straight box
module the spin steffen vollert
Steffen Vollert
phoenix module the spin
Jules charaud module
Module 50 50 the spin
kickers the spin
Kicker