Accomodatie: De studio
Accomodatie: De studio
Ideaal voor een stel of een gezin Het heeft een eigen keukenhoek, een doucheruimte met een toilet en een wastafel, een eethoek met een uitschuifbaar bed (= 2 eenpersoonsbedden), een tweepersoonsbed op de mezzanine en een toegang tot het terras. WiFi-toegang is gratis.

OPGELET: U moet uw eigen beddengoed meebrengen (lakens en deken of slaapzak) en uw kussen, uw badhanddoeken en materiaal om de afwas met de hand te doen! Minimum 2 opeenvolgende nachten huur
Prijs/nacht: 145 €
Kuiskosten: 0 €
Waarborg*: 100 €

*De waarborgsom wordt 10 dagen na je vertrek terugbetaald indien je de vertrekinstructies hebt gerespecteerd

FAQ

  • 150€ voor de waarborg. Lakens, dekens/slaapzakken, kussens en bedlakens. Deze worden niet verhuurd en er zijn geen voorzien in de kamers!

Er is een keuken met een traditionele oven, een microgolf, 2 kookplaten en een mini-koelkast. In de kasten vind je servies en bestek voor 4 personen alsook potten en pannen en een waterkoker en een koffiezetapparaat.

Zeker, zonder probleem!

Nee maar er zijn verschillende BBQ-formules beschikbaar aan de Eat ’n Spin. Je kan natuurlijk ook je eigen eten meenemen zolang het in de kamers/bovenste terrassen blijft. Barbecues zijn op de verdieping van de kamers helemaal verboden om veiligheidsredenen.

Ja, er is alleen een toeslag van 5€/nacht/hond. Als er schades zijn, zal het bedrag van de reparaties van de waarborg gehaald worden